| Forn de baix | Santa Ubaldesca 25 | 43781 | Tarragona | +34 977413798 |

Aquests productes són una mostra de les nostres varietats.

Coca d’Avellana

Descripció:


.: Coca torrada.

.: Feta amb avellanes, sucre i oli d’oliva verge.

.: L'especialitat de la casa.

Coques fines

Descripció:


.: Coca d’oli.

.: De gust anisat.

.: Típiques de La Fatarella.

Pastissets

Descripció:


.: Pastes farcides de cabell d’àngel.

.: Típics de les terres de l’Ebre.

Corassons

Descripció:


.: Pasta de mantega, ous i sucre.

.: Disponibles en diferents formes.

Capcetes

Descripció:


.: Fabricada a partir d’ametlla torrada, clara d’ou i sucre.

Panadons

Descripció:


.: Pasta de coca fina.

.: Farciment de mel i ametlla.

Muntets

Descripció:


.: Massa d’oli i aiguardent.

Ganxets

Descripció:


.: Pastes d’oli i aromes.

.: De gust anisat.

.: Disponibles en diferents formes.

Coca de “mansana”, cirera i codony*

Descripció:


.: Massa adobada amb “mansana”.

.: Cirera i codony segons temporada.


*Mansana és la forma dialèctica de la zona per poma

El FornEl_forn.html
Pastes
Com arribar?Com_arribar.html
ContactarContactar.html
PaPa.html

Coca amb xocolata

Descripció:


.: Massa adobada farcida de xocolata.

Magdalenes

Descripció:


.: Massa feta amb ous, oli d’oliva i llet.

.: Gust tradicional.

Magdalenes Xocolata

Descripció:


.: Massa feta amb ous, oli d’oliva i llet.

.: Amb xocolata per dintre.

.: Gust tradicional.

Magdalenes Mini

Descripció:


.: Massa feta amb ous, oli d’oliva i llet.

.: Gust tradicional.

.: Amb i sense xocolata.

Coc

Descripció:


.: Massa d’ous, oli d’oliva i llet.

.: Gust tradicional.

Coc en mel

Descripció:


.: Massa d’ous, oli d’oliva i mel.

.: Gust tradicional.

Croissants

Ingredients:


.: Disponibles en dos mides.

.: Amb o sense xocolata.

.: Fets artesanalment.

Coca de recapte

Descripció:


.: Massa de pa.

.: Tres varietas, tonyina, arengada o llonganissa.

.: Amb pebrot vermell, ceba i tomàquet.

Mona de Pasqua 1 ou

Descripció:


.: Massa de "Pasta de Moda" tradicional.

.: Pot ser farcida al gust.

.: Número d'ous a escollir.

Mona de Pasqua 2 ous

Descripció:


.: Massa de "Pasta de Moda" tradicional.

.: Pot ser farcida al gust.

.: Número d'ous a escollir.

Mona de Pasqua 4 ous

Descripció:


.: Massa de "Pasta de Moda" tradicional.

.: Pot ser farcida al gust.

.: Número d'ous a escollir.

Mona de Pasqua de Pastís

Descripció:


.: Massa de biscuit.

.: Pot ser farcida al gust.

.: Diverses mides.